Ексмоделката Маги Сидерова опъна очи като на котка. Хубавицата, без да

...
Ексмоделката Маги Сидерова опъна очи като на котка. Хубавицата, без да
Коментари Харесай

След поредната корекция: Маги Желязкова се орезили

Ексмоделката Маги Сидерова опъна очи като на котка. Хубавицата, без да желае, издаде това, качвайки следващото наличие в Инстаграм. Потърсена за коментар от " Телеграф “, Маги отговори: " Моля ви, не желая да разясня “.

В оповестения в обществената мрежа клип атрактивната брюнетка е подчертала на погледа. Тя мига и обръща на няколко пъти очи към камерата. Очевидно е, че формата на окото на Маги е изцяло изменена, само че във видеото се вижда още един подробност.

По средата на горния клепач на миската се вижда към момента тъничък белег, останал след разреза за интервенцията. Според осведомени хубавицата си направила интервенцията преди повече от 2 месеца в клиника в Турция.

Става дума за по този начин наречената интервенция за покачване на окото, вид котешки взор. При нея окото се повдига диагонално към слепоочието, а резултатът са дръпнати очи и секси взор. За новия взор на Сидерова се погрижил един от най-известните съветски хирурзи с клиники в Истанбул.

Маги Сидерова несъмнено държи на външния си тип. И въпреки да е на прага на 50, тя продължава да бъде в топформа. Смуглата хубавица тренира всеки ден и съблюдава здравословен режим на хранене, в резултат на което тялото и е като на 30-годишна. Маги твърдо е решила да не пуска младостта и последните няколко месеца се подлижи на няколко разкрасителни интервенции, сред които и промяна на бюста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР